maandag 4 juli 2011

Minilening zonder intrest en raadpleging zwarte lijst

Wat tot hiertoe in ons land onmogelijk was, kreeg de Nederlandse kredietverstrekker Ferratum wél voor elkaar. Daar waar in Nederland een minilening zonder intrest en bkr notering (bij ons zwarte lijst van de Nationale Bank) al goed ingeburgerd is, is in België geen enkele kredietverstrekker bereid zo'n lening toe te staan. Ferratum zorgt nu dus meteen voor een primeur in ons land: voortaan kunnen we bij deze Nederlandse kredietvestrekker terecht voor het afsluiten van een minilening zonder intrest. Ook landgenoten die op de zwarte lijst van de Nationale Bank van België staan, kunnen op zo een kortlopende minilening aanspraak maken. 


Iedereen van ons maakt het al wel eens mee. Met een onverwachte uitgave geconfronteerd worden terwijl jouw loon nog enkele weken op zich laat wachten. Een minilening zoals die in Nederland al goed ingeburgerd is, zou dan ook voor ons dé oplossing zijn. Tot voor kort was het afsluiten van zo'n minilening met een beperkte looptijd, hier dus onmogelijk.


Minilening mogelijk


In Nederland worden maandelijks tienduizenden minileningen afgesloten. Het mag dan ook niemand verwonderen dat het uitgerekend een Nederlandse kredietverstrekker is die, als eerste in ons land, zo'n minilening aanbiedt. Dergelijke minileningen variëren van gemiddeld vijftig tot tweehonderd euro. Tot duizend euro spreekt men bij deze Nederlandse kredietverlener van een minilening.


Zwarte lijst Nationale Bank


In ons land wordt voor het toekennen van een lening steeds de zwarte lijst van de Nationale Bank geraadpleegt. Met deze zwarte lijst, waarop alle wanbetalers met een terugbetalingsachterstand van minstens drie maanden staan, willen de kredietverleners hun risico's zoveel mogelijk beperken. De consument wil men dan op zijn beurt behoeden tegen overcreditering.


Minilening met korte looptijd


De looptijd van een minilening is uiteraard veel beperkter dan bij een klassieke persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met een minilening lenen we een beperkt bedrag met een looptijd van maximum dertig dagen. Omdat de looptijd van een minilening erg beperkt is, raadpleegt kredietverstrekker Ferratum de door vele Belgen zo gevreesde zwarte lijst van de Nationale Bank niet. We betalen enkel het geleende bedrag én behandelingskosten terug, en dit binnen een termijn van maximum dertig dagen. De behandelingskosten zijn afhankelijk van de geleende som.


Betrouwbaar lenen per SMS en  zonder intrest


Een minilening afsluiten van bijvoorbeeld tweehonderd euro, gaat bij Ferratum vrij gemakkelijk. Zo'n minilening, minikrediet of flitslening kunnen we zelfs aanvragen per SMS of via email. Ferratum is al jarenlang actief op de Nederlandse kredietmarkt, en is dus een betrouwbare partner. Een minilening, hoe klein ook, moet echter tijdig worden terug betaald, en dat betekent voor velen een struikelblok. Ga pas zo'n minilening aan wanneer je er honderd procent zéker van bent dat je het geleende bedrag binnen de vooropgestelde termijn kunt terug betalen. Uiteraard mét de behandelingskosten. Betalen we onze minilening niet tijdig terug, dan wachten ons zware boetes én onkosten. Een minilening kunnen we bij Ferratum zelfs op zondag aanvragen!

Business boeken (300x250)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten